Jdi na obsah Jdi na menu
 


kapitola II. Protivná Naděžda

11. 2. 2015

1.9.2002

Vítejte v dalším školním roce. Teď, když jsou naši prváci rozděleni si dejte do nosu, protože naši kuchaři opět uvařili plno výborného jídla. Nejprve vám ale představím novou profesorku Naděždu Marii Grindlvaldovou. Tak, a teď jezte, pijte a hlavně se bavte!

Byla tu první hodina obrany proti černé magii. V učebně nikdo nebyl. Žáci se bavili, jak Marek Jordán a Sabian Femmons vytvořili papírovou vlaštovku v podobě létajícího profesora Burnse. Ten ale vzápětí shořel, jelikož do učebny přišla profesorka Grindlvaldová. V mých hodinách se nebudeme zaobírat praxí, ale zkusíme se učit z učebnice, ano? Výborně. Začneme tím, že vás přeházím a vytvořím tak nový zasedací pořádek. Pan Sayer se vymění s Panem Holegem a sedne si vedle Pana Joshe. A pan Holeg bude sedět v první lavici s Panem Ringersem. Tak, jsme roztříděni a můžeme začít. Prezídium a ministerstvo školství bylo velmi znepokojeno s dosavadní výukou tohoto předmětu. Nový prezident Bilius Grack nechal vydat tyto pěkné učebnice. Otevřete si je na straně třináct. Kapitola první, kouzla proti kentaurům. - Paní profesorko, tato kletba byla zakázána minulou vládou, protože kentauři jsou jedni z nás!- Pletete se slečno Walkerová! Jste vedle! Kentauři jsou jen špína naší společnosti!!!

Taková špinavá ruská krysa! Kentauři jsou úplně normální!- No tak, Elen, je to strašná PÍP, ale co s tím můžem dělat?- Založím něco, z čeho se Maruška zblázní!!!

Nechceme tu Naděždu! Nechceme tu Naděždu! To skandovala Elen a její spoludemonstranti. Co se to tady děje???- Paní Lavatriová, profesorka Grindlvaldová je rasistka a nesnáší studenty!- Slečno Walkerová, takhle o té... Marii nemluvte, ikdyž máte většinou pravdu. Elen si nakonec vysloužila školní trest. Tomáš potkal na schodech Ernesta. Ahoj Ernesto! Kdo je vlastně ten Bilius?- Bilius Grack je nově zvoleným prezidentem rasistou, čistokrevným, homofobem, atd. ...

duchchh.jpgMirlen ho nemá moc rád a on mu sem natahal tu blbou povrchní ženskou!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naděžda Marie štvala všechny studenty dál a dál. 

KONEC 2. KAPITOLY, NÁSLEDUJE 3. KAPITOLA BROOMBALLOVÉ VYBÍRÁNÍ