Jdi na obsah Jdi na menu
 


kapitola III. Květoslav Udatný

7. 2. 2015

1.9.2001

Vítejte do dalšího školního roku. Nejprve bych vám představil nového učitele obrany proti černé magii. Květoslav Udatný.- Děkuji, pane řediteli za miloučké přivítání! Studenti, nemusíte se mě bát! Mě se můžete se vším svěřit. Hi hi. Děkuji za slovo.- Hrůůůůza! Takovéééého uččííííítele tu ješšššštěě neměěěli. To byl Albastrovský duch Ernesto D´Erste. Myslím si, že je to blázen!- Ne, je to hrdina! Zabil vlkodlačího vůdce. Zničil Červa zlouna obecného! Dostal řád Bílého Tygra!- zadrž Elen! Ty ho miluješ! Hrůza. A nejhorší na tom je, že první vyučovací hodina je právě zítra s ním... Zhodnotil vzniklou situaci Pavel.

Po večeři šli studenti spát. 

Krásný den, milí kamarádi! Já jsem Květoslav. Jsem soukromý zabíječ stvůr a vyhrál jsem titul muže roku 1998. Teď si všichni prosím otevřete knížku mých zápisků z cest po řeckých Kiklopech ano? text na straně 14 prosím dvakrát opište. Ať se to vštěpí ano? Děkuji.- Se zbláznil, ne?- Asi jo. - Pište, kamarádi.

Po hodinách 1. dne se rozhodli jít k Luciusovi. 

Květoslav je strašnej!- Jó, to je. Hrůza. Nechápu, jak takovýho člověka mohl ředitel vzít. zoufal si Lucius. Květoslav byl prostě svůj...

KONEC 3.DÍLU KVĚTOSLAV UDATNÝ, NÁSLEDUJE 4. KAPITOLA, ZÁPISKY ROBERTA SAYERA...